Primaria comunei Mihai Viteazu

Str. Principala nr. 46, jud. Constanta

cp. 907190

Telefon: +40/241/767.130

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

Analiza Trafic.ro:

 

Click pentru prognoza meteo pe zona Constanta

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar Gheorghe GRAMENI


 

ANUNT

31.10.2019

 

Primăria Mihai Viteazu a publicat rezultatul concursului pentru ocuparea unui post de natura contractuala de executie de custode sala in cadrul Compartimentului Cultura. Detalii aici. ... (.pdf)

 

 


 

ANUNT

29.10.2019

 

Primăria Mihai Viteazu a publicat rezultatul selectiei de dosare pentru candidatii la concursul pentru ocuparea functiei de inspector de specialitate manager transport. Detalii aici. ... (.pdf)

 

 


 

ANUNT

17.10.2019

 

Primăria Mihai Viteazu organizează concurs pentru ocuparea unui post de natura contractuala de executie de custode sala in cadrul Compartimentului Cultura conform HG nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare.. Detalii aici. ... (.pdf)

 

 


 

ANUNT

15.10.2019

 

Primăria Mihai Viteazu organizează concurs de ocupare a unui post de natura contractuala de executie de inspector de specialitate, gradul IA - manager de transport, conform HG nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare. Detalii aici. ... (.pdf)

 

 


 

 

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2019 Primaria comunei Mihai Viteazu.
   v2.0   Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.